Als een echte wintersport liefhebber wax, slijp en repareer ik nu de laatste 5 jaar ski’s en snowboards voor vrienden en familie. Door de vele positieve reacties die ik kreeg had ik toch het gevoel dat ik hier meer mee moest gaan doen.

“Wij willen graag ons steentje bij dragen aan het milieu. Daarom maken wij gebruik van wax op natuurlijke basis van Butta.”

Logische vervolg stap voor mij was een cursus volgen waardoor ik het vak nog beter onder de knie zou krijgen. Door deze stap ben ik onderhand gecertificeerd door het volgen van een ski en snowboard onderhoud cursus van Waxguru.

“Leveren van kwaliteit en service dat is waar Waxmaster voor staat!”

Door al deze kennis heb ik mezelf ontwikkelt tot een expert op dit vlak en ben ik een eigen bedrijf begonnen om mensen te helpen met hun wintersport materialen. Zo wil ik ervoor zorgen dat mensen die net zo enthousiast worden van wintersport als ik, nog jaren lang plezier hebben van hun goed onderhouden ski’s of snowboard!

“Vrijblijvend advies en het leveren van maatwerk! Ski’s en snowboards worden met precisie behandeld.”